http://www.laesoeuldstue.dk

Din indkøbskurv

Antal varer: 0
DKK 0,00
MasterCard Visa Visa Electron JCB CARDS Dankort American Express

    

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Ordrebekræftelse
Når du afgiver din bestilling, ser du med det samme en besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. LÆSØ ULDSTUE anbefaler, at du udskriver eller gemmer denne meddelelse, indtil du har modtaget din ordrebekræftelse via e-mail. Vær opmærksom på korrekt indtastning af e-mail adresse således at din bekræftelse når rigtigt frem.
Vi opbevarer ikke oplysningerne om din ordre på en måde, så du senere kan få en kopi af din ordrebekræftelse. Husk derfor at gemme den, som du modtager på din e-mailadresse umiddelbart efter bestillingen. 

Sikkerhed ved køb
Hos LÆSØ ULDSTUE kan du bestille med ro i sjælen.
 Når du har indtastet informationerne fra dit betalingskort, bliver disse  sendt direkte til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive læst, gemt eller opbevaret hos LÆSØ ULDSTUE. Det er således kun PBS, der kan læse dem.
Betalingstransaktion sker i overensstemmelse med love og regler for online betaling i Danmark.
Når du har gennemført en online betaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra LÆSØ ULDSTUE. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Betalingsformer
Der kan betales med:
Dankort / Visa Dankort / Visa / Visa electron / Mastercard / American Express / JCB
 
- eller via:
Bankoverførsel (forlods) til vor konto:
Reg 7046 Kontonr. 0001204839 (vises også på den
ordrebekræftelse, du modtager via e-mail umiddelbart efter din ordreafgivelse). 


Gebyr ved kortbetaling:
Intet gebyr.


Leveringsform/leveringstid (DK)

LÆSØ ULDSTUE sender alle pakker med GLS til leveringsadressen.
Normalt levere vi bestilte varer indenfor 1-3 hverdage.
Ved betaling via bankoverførsel leveres varerne indenfor 1-3 hverdage efter vores registrering af indbetalingen.

Levering til udland:
Forsendelsesomkostningerne til udlandet er stærkt varierende. Derfor leveres til: GRØNLAND, FÆRØERNE samt øvrige udland kun ved forudbetaling og efter tilbud (leveringsomkostninger).
Bestilling fra udlandet kan fremsendes til LÆSØ ULDSTUE via e-mail: uldstuen@gmail.com.   Vi fremsender altid først et tilbud på varen og de aktuelle leveringsomkostninger. Mindstebeløb for varekøb til udlandet er DKK 200,-.
Obs: Til GRØNLAND, FÆRØERNE samt øvrige udland udenfor EU leveres varen uden dansk moms. 
Alle pakker sendes med GLS til leveringsadressen.

Fragt (DK)

Ved køb i webshoppen tillægges en ordre automatisk kr. 60,- i fragtomkostninger.

Ordren sendes med GLS og leveres direkte til den leveringsadresse, du har opgivet ved bestillingen.
Hvis du afgiver en stor ordre (f.eks. flere dyner og puder el. lign.), som på grund af deres fylde må sendes i flere pakker, betaler du stadig kun én forsendelsespris på kr. 60,-

 
Moms
Alle priser på LÆSØ ULDSTUEs hjemmeside (laesoeuldstue.dk) er inkl. moms.


Byttepraksis
Der er 14 dages bytteret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Har du brug for længere tids bytteret, kan dette aftales - kontakt os venligst pr. tlf eller mail inden bestillingen.
OBS: For alle varer, der købes i december, tilbyder vi bytteret indtil 15. januar.
Den returnerede byttevare skal returneres i samme stand , som du modtog den - og være forsvarligt emballeret, så den ikke beskadiges under transporten. Bemærk venligst, at du selv skal afholde alle fragtomkostninger i forbindelse med bytningen (returnering og den nye fremsendelse). Fragten for den nye fremsendelse er kr. 60,-
Beløbet overføres til vor bankkonto: Reg. 7046 Kontonr. 0001204839.
Bemærk: Hvis du ønsker en vare byttet til en vare med en anden pris, beder vi dig kontakte os inden returneringen for videre aftale.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i  samme stand og mængde, som du modtog den. Der kan ikke ydes refusion for ibrugtagne varer, eller for varer, der beskadiges under returtransporten som følge af utilstrækkelig emballage. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købesummen til din konto indenfor få dage. Bemærk venligst, at du selv skal afholde fragtomkostninger i forbindelse med returneringen.

 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge følgende informationer i pakken:
·    Ordrenummer eller fakturanummer (allerbedst en fakturakopi)
·    Oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses.
Bemærk: Vi modtager ikke returpakker sendt pr. efterkrav.
Varer sendes retur til:
LÆSØ ULDSTUE
Mejeripladsen
Byrum Hovedgade 87
DK 9940 Læsø

Uafhentede forsendelser

Såfremt en forsendelse ikke afhentes rettidigt i GLS pakkeshop og derfor sendes retur til LÆSØ ULDSTUE, vil de afholdte forsendelsesomkostninger ikke blive tilbagebetalt.

Reklamationsret
Når du som privatperson handler hos LÆSØ ULDSTUE, har du efter købeloven 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, byttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi beder dig altid kontakte os, før en evt. defekt/mangelfuld vare returneres, idet vi vil fremsende en retur- pakkeseddel, hvis vi vurderer, at varen skal retur til os.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge følgende informationer i pakken:
·    Ordrenummer eller fakturanummer - hvis det er muligt, vil en fakturakopi være at foretrække.
·    En beskrivelse af fejlen eller manglen ved varen.

Refusion

Eventuelt aftalte dekorter / refusioner i forbindelse med defekte, returnerede varer sker normalt altid ved bankoverførsel, og LÆSØ ULDSTUE har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses.

Handelsbetingelser for firmaer og institutioner
Handelsbetingelser er som overstående, dog er der ikke 14 dages fortrydelsesret, og reklamationsretten løber kun 12 mdr.


Generelle forbehold
Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.


VI GLÆDER OS TIL AT GIVE DIG EN GOD OPLEVELSE
– VELKOMMEN I LÆSØ ULDSTUES WEBSHOP!

Med venlig hilsen
Anette & Mathias

 

Læsø Uldstue • Mejeripladsen - Byrum Hovedgade 87 • Byrum • 9940 Læsø • Danmark • E-mail: laesoeuldstue@mail.dk • Tlf.: 98 49 83 30 • CVR: 39 27 62 24