http://www.laesoeuldstue.dk

Din indkøbskurv

Antal varer: 0
DKK 0,00
MasterCard Visa Visa Electron JCB CARDS Dankort American Express

Der er noget uldent ved Læsø

Kom indenfor! Slå dig ned et stille øjeblik og nyd den tætte atmosfære på gårdspladsen. Hør den gode historie om livet i det flere hundrede år gamle hus, hvor kvinderne regerede, mens mændene var på havet ... og når de kom hjem igen.LÆSØ ULDSTUE

Dyk ind under det lådne tangtag og gå på opdagelse i Uldstuen. Besøg de arbejdende værksteder, eller lad dig friste af de mange lækre uldsager i butikken.

                 

gardspladsen 

foredrag på gårdspladsen


 Lissi og Bertel: VELKOMMEN til LÆSØ ULDSTUE
 

Vi glæder os til at se dig!

Lissi’s slægt har levet på Læsø i mange generationer. Siden 1986 og 30 år frem har Lissi og Bertel drevet intensiv fåreavl på Læsø og dermed skabt grundlaget for design og  uldproduktion i en mangfoldighed af uldvarer, som præsenteres i LÆSØ ULDSTUE.

Kom selv og se efter - og oplev den hyggelige atmosfære i butikken og den skønne, gamle tanggård. - Vi elsker begge at have gården fuld af gæster.

 Garner og trøjer i LÆSØ ULDSTUE  


Hvad hjertet begærer

I butikken finder du alt i uld: Lammeskind, garn, strik og opskrifter, vævede uldklæ’r, plaider og metervarer, filtsko, ulddyner og gode ting til baby. Vi har brugskunst, filtprodukter til både nytte, leg og pynt, samt mange andre unikke gaveartikler. Her kan du få timer til at gå. Hvis din familie er tålmodig nok...

 

Kom du bare ind

Du er velkommen til at kigge ind og få en sludder med os og vore medarbejdere i de arbejdende værksteder. På systuen syr vi  vore uforlignelige ulddyner og vore Læsø Uldklæ’r ... og vi snakker en del med vore gæster. Det er også her, Lissi designer de nye modeller.
Har du ikke mulighed for at besøge os på Læsø, kan du altid ringe til os - eller handle her i vores webshop.
Vi syr Læsø Uldklæ'r

 Vi syr uldpuder


Uld fra egne dyr

Får har altid været en vigtig del af Læsøboernes liv. Vore fåreflokke har igennem 30 år (indtil 2016) været med til at pleje landskabet på øen. Uden fårene ville store, åbne naturarealer hurtigt blive til tæt skov.

Fårene og deres lam har i årenes løb givet os tonsvis af deres smukke og bløde uld og dermed været grundlaget for mange af vore produkter.


  Leicesterfår med sine 2 lam
Bertel med Border-Collien Peanut  Se det hele selv.

Du er altid hjertelig velkommen i Læsø Uldstue!

     
Uldstuens får - her nyklippede Gåtlandske Pelsfår
Læsø Uldstue • Mejeripladsen - Byrum Hovedgade 87 • Byrum • 9940 Læsø • Danmark • E-mail: laesoeuldstue@mail.dk • Tlf.: 98498330 • CVR: 39276224